HOGIAF organiseert in samenwerking met Vakcentrum en Vakbeurs Foodspecialiteiten een uniek programma voor ondernemers. Zit je in de retail en wil je succesvol zijn? Dan is dit voor u de unieke kans om de kneepjes van het vak van de topdeskundigen en “de beste foodspecialist van 2018” te horen en met hen te debatteren.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de vakbeurs Foodspecialiteiten te bezichtigen om inspiratie op te doen en kennis te maken met de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.
Ruim 30 jaar geleden begon de vakbeurs Foodspecialiteiten als een kaasbeurs voor kaaswinkeliers, maar inmiddels is deze jaarlijkse beurs uitgegroeid tot een groot begrip bij ondernemers uit de branche. Aan elke foodspecialiteit wordt gedacht op deze beurs, van kaas en noten tot wijnen, bieren, koffie en chocolade.
Programma
Van 13:00 tot 22:00 uur heeft u de mogelijkheid de beurs te bezoeken. Tussen 20:00 en 21:00 wordt u een inspirerend programma aangeboden.
- 20:00 Patricia Hoogstraaten,directeur Vakcentrum, ontvangst
- Jurry Teunissen & Edwin Mak, introductie Vakcentrum Bedrijfsadvies,
- Rick Brantenaar, ontwikkeling in Foodspecialiteiten branche,
- Hester de Groot, winnaar prijs de beste foodspecialist van 2018, hoe te
ondernemen met voorbeelden uit de markt - 21:00 Mogelijkheid voor beursbezoek
Belangrijke informatie
Datum:
30 september 2019 13:00-22:00
Locatie:
EXPO Houten,
Meidoornkade,
3992 AE Houten
Kosten: Leden HOGIAF gratis/ niet-leden HOGIAF €85
Heeft u interesse en wilt u deelnemen, meldt u zich dan aan via info@hogiaf.nl