Afgelopen maandag 30 september heeft HOGIAF in samenwerking met het Vakcentrum een exclusieve bijeenkomst voor onze leden georganiseerd tijdens de vakbeurs.
Tijdens deze bijeenkomst kregen onze leden informatie over het Vakcentrum, ontwikkelingen binnen de retail en konden inspiratie opdoen van Hester de Groot, winnaar ‘de beste foodspecialist 2018’. Voorafgaand de bijeenkomst hebben we met 20 leden de beurs bezocht en de mogelijkheid gehad om kennis te maken met tientallen producenten of groothandelaren van vele voedselproducten om nieuwe ideeën op te doen.
Tijdens de bijeenkomst vertelde mevrouw Patricia Hoogstraaten over wat het Vakcentrum inhoudt en informeerde over de wijze waarop ze werken en hoe ze hun dienstverlening voor hun leden hebben georganiseerd. Daarna heeft Rick Brantenaar informatie gegeven over de beurs en trends en ontwikkelingen in de toekomst binnen de retail. Vervolgens gaf Jurry Teunissen informatie over de inhoudelijke kant van de dienstverlening en op welke wijze zij hun leden van dienst zijn. Als kers op de taart mochten we in gesprek met de winnaar de best foodspecialist 2018. Zij heeft verteld over haar succes en welke stappen zij heeft moeten zetten om haar succes te behalen.
Wij zijn erg blij dat wij hebben deelgenomen en onze leden hebben kunnen inspireren. We adviseren onze leden dan ook om volgend jaar deze beurs te bezoeken, met name als je interesse hebt op het gebied zuivelproducten, chocolade en noten.
Tot slot onze danken in deze aan onze samenwerkingspartner het Vakcentrum.